Dåp og navnedager

Selv om produktene i kategorien Dåp/navnedag er tilpasset dåp, kan produktene passe til andre anledninger også. Skal dere invitere til dåp og trenger bordkort, dekor og annet tilbehør som vil være med å sette prikken over i'en på en slik høytidlig dag? Her vil dere finne noe som har en elegant og stilfull finish, mens noe er laget i naturlig og ubehandlet tremateriale. Ulike fargevalg som passer til slike spesielle anledninger finner dere også.

Skal dere være gjest og ønsker å gi dåpsbarnet noe som er personlig? Hva med å gi en dåpstavle som kan stå til pynt i stuen eller på rommet? Kanskje dere vil gi dåpsbarnet et gavekort i en bokklubb eller penger og synes det er kjedelig å bare gi en hvit konvolutt? Da er pengegave esken tingen. Den kan gjøre en pengegave eller gavekort veldig personlig med både tekst og bilde. 

Foreldre ønsker gjerne at dåpsdagen blir minnerik for gjestene og seg selv. En gjestekrukke full av hjerter hvor navnene til alle dåpsgjestene står eller lykkeønskninger fra dem, er et fint minne som dåpsbarnet har glede av når det blir større.  

Om dere ikke finner helt det dere leter etter, kan det være at det ikke laget enda. Ikke vær redd for å ta kontakt om dere har noen ønsker for tilpasninger eller til helt nye produkt. 

Les merShow less
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Innstillinger

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn