Konfirmasjon

Her i denne kategorien vil dere som planlegger til konfirmasjon finne dekor og annet tilbehør i ulike varianter som vil være med å sette prikken over i'en på en slik etterlengtet dag. Noe har en mer elegant og stilfull finish, mens noe er laget i naturlig og ubehandlet tremateriale. Ulike fargevalg som passer til slike spesielle anledninger finner dere også.

Skal dere være gjest og ønsker å gi en konfirmasjonsgave som er personlig? Hva med å gi en konfirmasjons tavle som konfirmanten kan ha på rommet eller et bunadskrin som gjør det enklere å holde orden på bunadstilbehøret? De fleste konfirmantene ønsker seg penger... Synes dere det er kjedelig å bare gi en hvit konvolutt? Da er pengegave esken tingen. Den kan gjøre en pengegave veldig personlig med både tekst og bilde. 

Som foreldre ønsker en at konfirmasjonsdagen til barna skal være minnerik for både de og gjestene. Ofte er det mange små detaljer som bordkort og dekor som bidrar til nettopp det. Det kan være i form av et tema som viser hva konfirmanten liker og er opptatt av, eller personlige gaver som er gitt av faddere, familie og venner.

Om dere ikke finner helt det dere leter etter, kan det være at det ikke er laget enda. Ikke vær redd for å ta kontakt om dere har noen ønsker for tilpasninger eller til helt nye produkt. 

Les merShow less
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Innstillinger

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn