Om oss

Vassbrekko AS er eit lite firma som har sitt tilholdssted i en garasje i Alver kommune litt nord for Bergen. Firmaet blir drevet av Marit Sæbø.

Marit er en dame som liker å dekorere til ulike anledninger og gi gaver eller oppmerksomheter til andre. Aller helst i form av noe som har personlig vri og noen ganger har det kanskje et ekstra særpreg i forhold til mottaker. Marit har fått mange positive tilbakemeldinger på at det er koselig å få slike gaver, som igjen gjør det ekstra kjekt å gi. 

Marit ønsker å hjelpe andre med å kunne gjøre det samme. Enten ved at dere tilpasser de produktene som er i nettbutikken eller at dere har en idè og tar kontakt for å få produktene tilpasset slik dere vil. Da kan Marit prøve å gjøre idè til virkelighet. Marit elsker utfordringer!
For å kunne tilpasse produktene til hver enkelt kunde blir derfor varene produsert etter hvert som bestillingene kommer inn.

Selv om teksten i nettbutikken er på bokmål, er Marit et nynorsk-menneske. Hun har selv savnet muligheten til å finne produkter med nynorske tekster og garanterer at dere vil finne det her. Marit prøver også å ta med litt dialekter på sine produkter. Har dere et ønske om tekst på deres dialekt eller på et helt annet språk, graverer hun gjerne det. Tilpasning er Marit sitt nye mellomnavn.

Nettbutikken startet opp i april 2021 og produktutvalget blir stadig utviklet. Har du lyst å være med på reisen, kan du følge Vassbrekko på Instagram og Facebook. Oppdager du noe Marit kan bli bedre på eller noe du liker veldig godt, setter hun stor pris på konstruktive tilbakemeldinger. 

Embalasje
Alle produktene blir godt embalert til å tåle transporten hjem til deg. En del av embalasjen er gjennbruk fra et firma som Marit har avtale med. Derfor kan det hende at embalasjen du får dine varer tilsendt i, kommer fra byggevarebransjen. 

Visjon
Vassbrekko AS gjør det enklere å gi en personlig gave

Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Innstillinger

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn